esencjaGdyni.pl | informacje od Was dla Was

ZSHG – wiosenna zakąska

Zespół Szkół Hotelarsko-Gastronomicznych zorganizował konkurs “Zakąska wegetariańska inspirowana wiosną”
W związku ze specyficznymi warunkami, konkurs odbył się zdalnie. Uczniowie mieli za zadanie wykonać i przesłać w formie filmiku/prezentacji swoją zakąskę. Wszyscy zawodnicy wspaniale walczyli, widać było wiele pracy, która została włożona w przygotowanie. Jury po obradach wybrało i nagrodziło za pomysł, zaangażowanie i odwagę następujące osoby i ich potrawy:
I miejsce Krzysztof Bastian klasa 1PTGa -“Zielone łódeczki”
II miejsce Martyna Majer klasa 2 BK-“Sałatka w tortilliowych miseczkach”
III miejsce Krystian Król klasa 2 TGa-“Pasztet z soczewicy”
Wszystkim uczestnikom gratulujemy !!!

 

 

Oprac. Amelia Bielska

Exit mobile version